4-5 DEDIKASI 2006 smktis
thank for visit this blog of class ex student smktis

function of februari 2010

Category: By zuhaidi
akma dan pasangannya akan bertunang pada 7/2/2010.
(sory la kema aku x dtg)

atimah dan pasangannya akan berkahwin pada 14/2/2010.


sape2 yang kenal tembam atau roslina.
roslina akan melangsung perkahwinan pada 20/2/2010
 


gambar budak kelas 5d

Category: By zuhaidi



gambar nie di ambil ketika tahun 2006 ketika sesi mengambil gambar setiap kelas di sekolah menengah tengku idris shah.



gambar ini di ambil pada 2009.
aku x ingat sangat la tarikhnya heheh.
waktu nie kitorang rancang nak adakan di klang parade tpi kerana masalah bowling penuh kitorang tukar plan ke mines atau alamanda.rancang punya rancang cancel gak sebab ade yang xde kenderaan dan ade yang xtau jalan.
last2 kitorang plan jela lepak tasik shah alam.
kongsi-kongsi la duit beli kfc.
makan-makan lama x jumpa kawan2 kan..
syok la gak.panorama yang hampir2 indah.heheh..(hampir la kan tpi x indah)
xde plan lain selain lepak dalam 2-3 jam diorang nak blik da.




nie plak gambar budak2 pempuan kelas nie.
nie pun x cukup lagi.
ada yang x datang lagi mungkin ada sebab tertentu la x datang kot.
berdiri-yang tepi skali roy daknya panggil,sebelah dia akma.da tunang da dia.7/2/2010
lambat la sape nak ngorat lagi 2(gurau2 jer heheh)..sebelah dia fatin.(ps. uit fatin bila lak ko nak kawin hahah).hujung kanan 2 timah.dia nie nak kawin da 14/2/2010.

duduk-belah kanan 2 dayah..bakal uztazah..(heheh)belah dia lak umi dia nie penolong kelas dulu.assistant otai dulu...(hehehe gurau jer)



nie gambar laki lak.
yela xkan nak promot pempuan jekan heheh

kiri skali 2 atan daknyer pgil..hohoh..nie hantu game nie.belah dia lak saper tah hahah(aku la 2)belang2 baju 2 macan orang panggil bukan name tul dia,sebelah dia lak kudus nie tomoi jer kat skola keje dia..heheh..yang pakai spek 2 dak kelas lain tesesat hihih(untuk meriahkan majlis jer masa 2 heheh) yang pkai spek bertopi 2 syukur alhamdulillah..nme dia syukur jela ..saje tambah pnjang skit..hihih yg baju oren ayet..mat jambu(hahaha gurau jer k)yg last 2 pun tersesat gak jumpa kat mane tah..hahah(jangan marah)yang duduk 2 otai kelas heheh..halim namenye.jangan usik dak 2..




nie gambar same jer macam kat atas.
tapi aku nak bagitau yang gambar nampak belakang 2 la otai kelas sebenarnya heheh..
xdelah 2 ketua kelas kitorang la.

raya 2009




gambar nie masa raye 2009.
yang x kenal la aku gtau jela erk.penat la aku nak taip hihihi
yang baju biru,tudung biru 2 zaharah.
yang laki 2 belah kanan skali 2 laki atimah.belah dia lak laki fatin..
hahah...





nie lak gambar laki lak..
3 dari kiri pakai baju purple 2 eddy machoman heheh
belah dia lak anas.rock ooo..danu last skali laki yang baik hahahah


hah t ade gambar2 baru aku sumbat la erk untuk tatapan semua~
 


another website class - http://5dsastera.wordpress.com/

Category: By zuhaidi
 


There was an error in this gadget